Hirdetés

Megérkezett az első kép a Castlevania sorozat harmadik évadából

|

A Netflix nem túl bőkezű a Castlevania újdonságok bejelentésének terén, de legalább életjelet kaptunk a következő szezon készülte felől.

Hirdetés

Noha a Netflix gőzerővel dolgozik saját gyártású filmjein és sorozatain, a Castlevania háza táján lassan másfél éve csend honol. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mikor érkezhet a harmadik évad a kultikus játékfranchise anime adaptációjához, a napokban viszont egy új kép kerül fel a sorozat Twitter-oldalára, amin néhány ismeretlen szereplő is látható.

Hirdetés

Noha a streaming platformon még mindig csak az első két évad elérhető és a harmadik szezon megjelenéséről semmi hivatalos infó nem érkezett, igen valószínű, hogy hamarosan hallunk majd a sorozat felől. Az egyik Netflix fiók már véletlenül szivárogtatott a sorozatról, noha az akkor felmerülő dátum nem bizonyult valósnak, de a Castlevania Twitterére felkerült képpel már igen valószínű vált, hogy valamire készülnek az alkotók.

A széria védjegyévé vált sötét, középkori kastély előtt négy szereplőt láthatunk, azonban közülük egyedül Carmilla lehet ismerős, aki már a második évadban is feltűnt. A másik három karakterről egyelőre semmit nem tudni, de ha ez az első hivatalos kép az elkövetkezendő részekhez, akkor nagy esély van rá, hogy fontos szerep jut majd nekik.

Ti ráismertek a játékok valamelyik szereplőjére a fönti képen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)