Hirdetés

Folytatódik a Netflix egyik legjobb animációs sorozata

|

Nagy népszerűségnek örvend a Castlevania játéksorozat alapján készült széria, így teljesen érthető, hogy még nem ér véget.

Hirdetés

A hónap elején debütált a Netflix kínálatában a Castlevania animációs sorozat harmadik szezonja. Ráadásul még alig telt el néhány hét a vadonatúj epizódok debütálása óta, a streaming szolgáltató máris belengette a folytatás érkezését.

Hirdetés

Jó hírt hoztunk azoknak, akik imádják a Castlevaniát, ugyanis a Netflix hivatalosan is megerősítette a Twitteren, hogy még nem ért véget a kaland, és jön a negyedik évad. A nagy bejelentésből sajnos nem igazán tudtunk meg részleteket a folytatást illetően, de sok rajongónak valószínűleg már az is elég, hogy beharangozták a folytatást.

Ti nézitek a netflixes Castlevaniát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)