Hirdetés

Castlevania - megjött a Netflix sorozat első trailere

|

Aki nem tudta volna elképzelni, hogy milyen is lesz egy Castlevania anime sorozat a Netflix gondozásában, annak a rövidke előzetes segít majd.

Hirdetés

Idén februárban jött a hír, hogy érkezik a Castlevania animációs sorozat, amit ráadásul a Netflixen nézhetünk majd végig. A készítők azt ígérték, hogy nem finomkodnak az erőszak ábrázolásával, és az első trailer után hajlamosak vagyunk ezt el is hinni.

Az előzetes nem mesél sokat a sztoriról, de arra elég, hogy legyen egy képünk a művészeti stílusról és a széria hangulatáról.

A Castlevania pontosan július 7-től lesz megtekinthető a Netflixen. Ha szeretnéd, hogy a szolgáltatás értesítsen a premierről, akkor ezen a linken keresztül hozzáadhatod a listádhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)