Hirdetés

Elérhető a Castlevania sorozat második szezonja, imádják a rajongók

|

Ha esetleg nem tudnád, hogy mit nézz a hétvégén, akkor érdemes lehet fellátogatni a Netflixre. Ott vár ugyanis a Castlevania anime folytatása, ami a rajongók szerint is hozza az elvárt színvonalat.

Hirdetés

Tegnap délelőtt felkerült a Netflixre a Castlevania második szezonja, ami a kultikus játéksorozat elképesztően sikeres anime adaptációját folytatja.

Hirdetés

Az anime és Castlevania rajongók egyöntetűen odavoltak az első évadért, és úgy tűnik, hogy a második szezon sem okozott csalódást. Az első vélemények alapján az emberek továbbra is odavannak a főszereplőkért és a csavaros párbeszédekért:

Ha esetleg lemaradtatok volna a múltban a sorozatról, akkor érdemes lehet pótolni. Tényleg egy nagyon jól sikerült sorozatról van szó, ami egy szerelmes levél a játék rajongóinak, de tökéletesen élvezhető akkor is, ha soha egyetlen Castlevania címmel sem próbálkoztál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)