Hirdetés

Már biztosan lesz harmadik szezonja a Castlevania sorozatnak

|

Ha esetleg bárkiben lettek volna kétségek a Castlevania sorozat folytatása kapcsán, akkor a Netlfixes bejelentés most megkönnyebbülést hoz.

Hirdetés

Trevor, Sypha és Alucard kalandjai folytatódnak majd a Castlevania sorozat harmadik évadában - jelentette be hivatalosan is a Netflix. Az első két évadot örömmel fogadták régi és új rajongók, így ez nem túl nagy meglepetés, mégis örömteli hír.

Hirdetés

A sorozat harmadik évadja egyébként 8 helyett 10 részt kap majd. A sztoriért Warren Ellis lesz a felelős, a rendezői munkákat pedig ezúttal is Sam Deats látja el. Ellis egyébként főproducerként is dolgozik a projekten Adi Shankar, Fred Seibert és Kevin Kolde mellett.

A sztoriról egyelőre nem kaptunk részleteket, de Shankar annyit elárult, hogy nem egy az egyben szeretnék adaptálni a videojátékok történetét. Úgy fogalmazott, hogy a sorozat egy különálló Castlevania Filmes Univerzumban játszódik, ahol a szereplők feltűnhetnek teljesen új formában vagy épp ugyanúgy, mint a játékokban. Ugyanez igaz a cselekményre is, az események alakulhatnak másképp, mint a videojátékokban. Shankar szerint az a legfontosabb tényező, hogy van egy nagy tervük, és ennek mentén fog haladni a narratíva. 

Ti nézitek a sorozatot? Mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)