Hirdetés

Castlevania - jön a sorozat és nem fog finomkodni!

|

A spekulációk igaznak bizonyultak, valóban készül a Castlevania sorozat és a lehető legjobb úton halad afelé, hogy a valaha készült legjobb játékadaptációt kapjuk meg.

Hirdetés

Tavaly ünnepelte 30. születésnapját a sokunk fiatalkorát meghatározó Castlevania franchise, amely ha új teljes játékkal nem is, egy szellemi örökössel folytatódik a Bloodstained képében. Decemberben az egyik producer azt is megerősítette, hogy egy Castlevania animációs sorozatot tervez, most pedig ehhez kapcsolódóan kaptunk egy hivatalos bejelentést. 

Megerősítésre került az, amit Adi Shankar (Dredd, A túlélő, Dirty Laundry kisfilm) producer mesélt korábban: valóban jön a Castlevania széria, méghozzá a Netflixre, hovatovább még idén várható az első évad (amely arra enged következtetni, hogy siker esetén lesz második is)! Shankar szerint egy nagyon erőszakos minisorozatot készítenek Fred Seiberttel és Kevin Koldéval (a Frederator Studios alapítójával és executive producerével), amely sötét és szatirikus lesz, valamint a feje tetejére fogja állítani a vámpíros filmek műfaját. A szériát nem kisebb név írja, mint a megannyi minőségi képregényt szállító Warren Ellis.

A hivatalos leírás szerint a klasszikus Castlevania videojátékok által inspirált sorozatban a kegyvesztett Belmont klán utolsó élő tagjának történetét ismerhetjük meg, aki próbálja megmenteni Kelet-Európát attól a fenyegetéstől, amit Vlad "Dracula" Tepes jelent. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)