Hirdetés

Szavazz: szerinted milyen lesz a Castlevania sorozat?

|

Befutott egy elég hangulatos kis poszter az egyelőre titokzatos Castlevania sorozat kapcsán, ennek kapcsán felmerül a kérdés, vajon lehet-e jó adaptációt készíteni ebből a címből?

Hirdetés

Elmúlt már 30 éves a Castlevania széria, nyilván van értelme újraértelmezni, a fiatalabb generáció felé is eladni, ezt jelenleg egy Netflixre álmodott animációs sorozattal tervezik meglépni. 

Tegyük hozzá gyorsan, hogy a többek között zseniális Marvel és DC képregényeiről ismert Warren Ellis írja a sztorit, szóval nem valami sufniban összetákolt dolog lesz ez, és most mutattak nekünk egy kedvcsináló posztert, amitől kicsit azért fátyolos lett a szem, nézzétek csak!

Ennél többet azonban még nem tudunk a projektről, azt leszámítva, hogy véres, kemény, de ugyanakkor önmagát annyira nem komolyan vevő alkotásról lesz szó. Mégis felmerül a kérdés, hogy egy olyan játék esetében, ahol nem a történet, hanem a játékmenet volt szerethető, vajon milyen lesz egy sorozatra épített adaptáció? Nyilván a klasszikus széria szerelmeseit egy ideig elviszi a hátán a név maga, de vajon ez elég lesz a sikerhez? A fenti poszter megcsodálása után nyilatkozzatok szavazás formájában, vagy fejtsétek ki a véleményeteket kommentben, kíváncsiak vagyunk, mit gondoltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)