Hirdetés

Véres Castlevania animációs sorozat a láthatáron

|

Adi Shankar a Power Rangers után a múlt újabb szeletéhez nyúl. A producer jelenleg egy Castlevania rajzfilmsorozatot tervez.

Hirdetés

Ritkaság számba mennek az igazán minőségi videojáték adaptációk, legyen szó akár filmről, vagy pedig animációs alkotásról. Általában egy elégedett csettintés helyett inkább görcsbe rándul a gyomrunk, amikor hírt kapunk arról, hogy kedvenc játékunk megcélozza a mozit vagy a televíziót. Remélhetőleg a Castlevania rajzfilmsorozat a kivételek rövid sorát fogja erősíteni.

Adi Shankar producer (akinek a Power/Rangers című Power Rangers rövidfilmet is köszönhettük) Facebook oldalán osztotta meg a hírt, miszerint készülőben van egy animációs miniszéria a Castlevania videojátékok alapján. Egyelőre annyit árult el, hogy a sorozat szuper erőszakos lesz és sötét, szatirikus hangvétel sem lesz idegen tőle. Ez persze igencsak kevés információ, de annyit még sikerült megtudnunk, hogy a videojáték adaptálásának jogait a Frederator szerezte meg. Ők az Adventure Time rajzfilmek miatt lehetnek ismerősek. Shankar azt is elárult, hogy a tervezett sorozat alapjául a Castlevania III: Dracula's Curse szolgál majd. Ebben a részben Trevor Belmontot irányíthattuk és olyan érdekes új karakterek tűntek fel benne, mint Grant Danasty a kalóz vagy Alucard, magának Drakulának a fia.

Kedvcsinálóként nézzétek meg a Castlevania III: Dracula's Curse intróját.

Ti örültök a rajzilm bejelentésének vagy inkább aggódtok, hogy mi fog kisülni az egészből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)