Hirdetés

Catan telepesei - film készülhet a társasjátékból

|

A jelek szerint egy producer már bezsákolta a jogokat, így hamarosan elkezdhetnek dolgozni a népszerű stratégiai társasjáték filmes adaptációján.

Hirdetés

Olyan már sokszor láttunk, hogy könyvekkel vagy filmekkel társasjáték formájában is találkozunk, sőt ezek általában kifejezetten jól szoktak sikerülni, elég csak az H.P. Lovecraft munkásságára épülő Rettegés Arkhamban játékra, vagy az elképesztően kompetitív Trónok Harca társasjátékra gondolni. Visszafelé eddig nem nagyon láttuk működni a rendszert, de ez most megváltozhat.

A Deadline értesülései szerint Gail Katz producer - aki a Viharzóna és az Az elnök különgépe című filmeket is jegyzi - nemrég megszerezte a Catan telepeseinek megfilmesítési jogait. "Régóta várok már arra, hogy ebből a játékból adaptáció legyen, egészen azóta, mióta a gimnazista fiaim megtanítottak játszani. A játék helyszínéül szolgáló sziget színes-szagos, élettel teli, tele van klasszikus témákkal és morális kihívásokkal. Rengeteg lehetőségünk van, csak rajtunk áll, hogy milyen narratívával vezetjük fel a dolgot." - mondta Katz. Az egyelőre nem tisztázott, hogy filmet vagy sorozatot készítenek-e majd a játékból.

Ti örülnétek egy ilyen sorozatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)