Hirdetés

Hogyan kell szexjelenetet szinkronizálni a Witcherben?

|

Maradjunk annyiban, hogy Geralt szinkronhangja, Doug Cockle néha kellemetlenül érezte magát a Witcher 3 szinkron munkálatai közben.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobban sikerült játéka, ami a rajongók és a kritikusok elismerését egyaránt elnyerte. Ehhez a sikerhez nagyban hozzájárult az amerikai származású, Angliában élő szinkronszínész, Doug Cockle, akinek Geralt karcos hangját köszönhetjük.

Cockle most egy interjúban beszélt arról, hogy milyen élmény volt Geralt szinkrohangjaként dolgozni. Különösen vicces, hogy a színész majdnem lecsúszott a szerepről az első rész után, mert a fejlesztők a folytatáshoz már egy másik szinkronstúdiót kértek fel és végül a belsős ismeretségek révén sikerült bebiztosítania a helyét a szereplőgárdában.

Az interjúban arról is beszélt, hogy a játék két női főszereplőjét, Trisst és Yennefert alakító szinkronhangokkal valójában sosem találkozott személyesen, így a közös jelenetekben csakis a forgatókönyvre és a szakértelmére tudott hagyatkozni. Ez azért fontos ugye, mert Geralt a történet szerint nem csak a harcban kiváló, de a hölgyek körében is igen népszerű, így a közös ágyjelenetek elég nagy kihívást jelentettek:

"Amikor ott vagy bent a fülkében, az különösen kellemetlen, mert egy kicsit olyan, mint amikor valaki benyit maszturbálás közben. Értitek, hogy mire gondolok?"

Cockle egyébként a játék megjelenését követően díjat is nyert az alakításáért, szóval valamit bizonyára nagyon jól csinált, még a nehézségek ellenére is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)