Hirdetés

Celeste - pitereceptet és plüss epret is tartalmaz a gyűjtői kiadás

|

A Limited Run Games egy nagyon korlátozott számban forgalomba kerülő csomaggal készül, de érdemes lesz lecsapni rá a játék rajongóinak.

Hirdetés

Az év egyik legjobb indie játéka lett a Celeste, ami egy kicsi, de lelkes rajongótábort is magáénak tudhat. 

Hirdetés

A Limited Run Games egy elég csábító gyűjtői kiadással próbálja majd kiszolgálni a közönséget. Január 1-jén délután 4-től lehet majd lecsapni a Collector's Editionre, mely a játék egy példánya mellett egy matricacsomagot, egy Celeste Mountain felvarrót, egy posztert, egy képeslapot, egy fémdobozt tartalmaz, valamint a játék betétdalait kazettán (igen, magnókazettán) és digitálisan, egy plüss epret, és egy epres pite receptjét. Aki az első körről lemarad, az éjfélkor próbálkozhat újra.

A 2500 példányban gyártott csomag PS4-es játékkal 74,99, switchessel 79,99 dollárba fog kerülni. Aki rendel, március végére várhatja a szállítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)