Hirdetés

Checkpoint - beszélgetés a BioWare-ről és a Resident Evil sorozatról

|

Az IDDQD blog Checkpoint műsorának vendége volt egyszer HP, aztán Mazur, és mindketten érdekeseket mondtak érdekes témákról.

Hirdetés

Stöki és Grath szűnni nem akaró lelkesedéssel gondozza a főleg retro témákkal foglalkozó IDDQD blogot, aminek Checkpoint című podcastjába olykor a GameStartól is hívnak vendéget.

Az idei második adásban HP volt a meghívott, aki mi másról is beszélhetett volna, mint a Resident Evil sorozatról, annak múltjáról és jelenéről. Ezt az adást hallgassátok meg előbb, bármi mellé ideális.

A legfrissebb részben pedig mazur közreműködésével folyt az elmélkedés arról, hogy a Mass Effect: Andromedával készülő BioWare mit tud felmutatni, Baldur's Gate-től Dragon Age-ig, Jade Empire-től KotOR-ig.

A ravaszul elhelyezett linkeken megtaláljátok a shownotest, avagy az elmondottakhoz kapcsolódó linkeket. Egyébként meg kövessétek a Checkpointot, tök jó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)