Hirdetés

Checkpoint - mazur duplázott, két adásban is hallgathatjátok

|

Mazur a 2018-as év legjobbjairól és évtizedekkel ezelőtti emlékekről is mesélt a Checkpoint podcast utolsó két adásában.

Hirdetés

A Checkpoint gaming podcast házigazdái, azaz Grath és Stöki rendszeresen látják vendégül a GameStar szerkesztőségének tagjait is, nemrég például mazur járt náluk, ráadásul egyből duplázott is.

Hirdetés

Mazur ugyanis két egymás követő Checkpoint adásban is szerepelt. A podcastsorozat negyedik évadának 29. részében a két házigazdával valamint Sasával vitatták meg a 2018-as év számukra legkedvesebb játékait, a 30. epizódban pedig arról volt szó, hogy milyen is volt a játékipar tíz, húsz, vagy akár harminc esztendővel ezelőtt. Ha esetleg eddig még nem hallgattátok meg ezt a két adást, akkor most itt a remek alkalom a pótlásra. 

Ha pedig esetleg iTunes-on szeretnétek meghallgatni az adásokat, akkor természetesen ennek sincs semmi akadálya. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)