Hirdetés

A Harry Potter filmek producere írja és rendezi a Five Nights at Freddy's filmet

|

Nagy erőkkel készül a jump scare-játék filmadaptációja. A részletek még ritkásak, de legalább már azt tudjuk, hogy ki felel a rendezésért.

Hirdetés

Tavaly márciusban jött a hír, hogy készül a Five Nights at Freddy's film a Blumhouse-tól, de ezen kívül semmit nem osztottak meg velünk a projekt felelősei. A rádiócsend után most befutott egy váratlan bejelentés, miszerint Chris Columbus (Harry Potter 1-2, Reszkessetek betörők 1-2) írja és rendezi a filmet.

Hirdetés

A játékok alkotója, Scott Cawthorn is részt vesz a projektben, mint társproducer, de minden más Columbus feladata. Kíváncsian várjuk, hogy a hirtelen felbukkanó fura játékállatokból mit fog összerakni a mester.

A Five Nights at Freddy's egy horrorjáték-sorozat, amiben a játékosnak biztonsági őrt kell játszani. Időnként elmegy az áram, és nagyon fura robotok üvöltenek az arcába, jelezve a halálát. A hirtelen ijesztegetésre épülő horror tökéletes alapanyag volt a YouTube és Twitch videósoknak, így a cucc hatalmas siker lett. Meglátjuk, hogy filmként mennyire lesz az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)