Hirdetés

Chris Metzen szerint Henry Cavill tökéletes lenne Arthas szerepére egy Warcraft filmben

|

Egy rajongó készített egy képet, melyen a rossz útra tért trónörökösként ábrázolja a színészt, a Blizzard kreatívjai pedig odáig voltak az eredménytől.

Hirdetés

Henry Cavill az elkövetkezendő időkben kifejezetten zsúfolt időbeosztással rendelkezik majd, hiszen a Vaják sorozat még éveken keresztül forog, emellett pedig filmes szerződései is akadnak bőséggel. Most egy újabb videojátékos szerepben képzelték el a szörnyvadászt, ami legalább annyira ikonikus, mint Ríviai Geralt, az eredmény pedig nagy népszerűségnek örvend.

Hirdetés

Egy grafikus dizájner, Mustafa Kemal Sezeroğlu álmodta meg, hogy hogyan festene Cavill Arthas Menethil szerepében, ehhez pedig készített egy plakátot is. A kész mű remekül fest, és szerintem még a legnagyobb rajongók sem kifogásolhatják azt:

Alkotása azután kapott igazán nagy figyelmet, hogy a Netflix elkezdte új képekkel promózni a Vaják második évadát, amelyeken Geralt sokkal robusztusabb páncélban látható, mint a korábbi szezonban. Erről sokaknak ugrott be Arthas, és a Twitteren végül a blizzardosokhoz is eljutott a kép. A stúdió két írója, Christine Golden és Anne Stickney is jelezte, hogy szerintük tökéletes választás lenne Cavill, hozzájuk pedig a Blizzard egykori fejese, Chris  Metzen is csatlakozott:

Egy iparági forrás szerint már elkezdték a következő Warcraft film előkészítési munkálatait, ez azonban még nem nyert megerősítést. Mindenesetre izgalmas lenne, ha valóban Cavill kapná meg Arthas szerepét az adaptációban.

Szerintetek is passzolna a színészhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)