Hirdetés

Chris Pratt lesz Mario a Super Mario Bros. animációs filmben, ami már dátumot is kapott

|

A Marvel univerzum pisztolyhősének Anya Taylor-Joyt kell majd megmentenie Jack Blacktől.

Hirdetés

Az éjjeli Nintendo Direct rengeteg izgalmas hírt hozott, de egyik sem volt annyira meglepő, mint a Super Mario Bros. film bejelentés. A játékóriás tényleg újra mozivászonra akarja vinni a vízvezetékszerelő eposzát, ezúttal egy animációs film formájában.

A Directből kiderült, hogy a produkciót 2022. decemberében akarják bemutatni. Észak-Amerikában már december 21-én látható lesz, míg a világ többi részén valamikor az ünnepek körül számíthatunk rá.

Hirdetés

A dátumon felül is voltak meglepő infók, kiderült például, hogy kik lesznek azok a színészek, akik hangjukat adják majd a gaming világ ikonikus figuráinak.

Princess Peachet A vezércsel főszereplője, Anya Taylor-Joy fogja megszólaltatni, míg Bowsert Jack Black alakítja majd. Luigit Charlie Day kelti életre, a főszerepet pedig a Marvel galaxisának őre, Chris Pratt kapta. Persze Toad, vagyis Michael Key sem maradhat ki a buliból, de a Seth Rogen féle Donkey Kong, a Kevin Michael Richardson hangjával érkező Kamek, és a Fred Armisen megformálásában életre kelő Cranky Kong sem marad ki a buliból a vásznon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A stáblista szerint Charles Martinet, a Mario játékok legendás szinkronszínésze is része lesz a bulinak, de azt még nem tudjuk, hogy ő milyen szerepet kap a sztoriban.

Trailerre, képanyagra vagy bármi másra még valószínűleg hosszú hónapokat kell várnunk, de már azt is jó tudni, hogy a csapat összeállt, a dátum megvan, a meló pedig pörög. Ez így már jóval több, mint amit legtöbb tervezett játékadaptáció elmondhat magáról.

Nektek hogy tetszik a kétségtelenül formabontó gárda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)