Hirdetés

Napi élmény: egy videós 25 perces katasztrófafilmet készített a Cities: Skylinesban

|

A városépítős játékban rombolni is lehet, ezt kihasználva pedig egy elég szép kisfilmet sikerült összeállítania a TDB Games csatornának.

Hirdetés

Személy szerint nem tudom, miért venne valaki csak azért egy kiegészítőt, hogy egy jól működő, boldog emberekkel teli városát aztán meteorok bombázhassák szét, de tény, hogy nem játszottam túl sokat a Cities: Skylines-szal. Majd bepótolom, aztán talán megértem.

Hirdetés

Az alábbi videó készítőjének viszont valószínűleg nem ez volt az első, játékkal töltött 25 perce. A kisfilm első fele csak a várost mutatja be, akár vehetnénk úgy is, hogy csak valaki a kreálmányával büszkélkedik, viszont utána beindul a buli, és Yoko városa meteorok, tornádók áldozatává válik. Jönnek a helikopterek, érkeznek a mentősök, és minden úgy történik, ahogy egy katasztrófahelyzetben történnie kell - vagy legalábbis ahogy elképzeljük.

Ti romboltatok már le várost a Cities: Skylinesban? Miért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)