Hirdetés

Egy várostervező cég egy Cities: Skylines képet használt a tervéhez

|

Kreatív megoldás, de többen úgy gondolják, hogy inkább lusta.

Hirdetés

A Cities: Skylines egy zseniális várostervező szimulátor, és a legkomolyabb rajongók elképesztő dolgokat alkotnak a játékban. Az egyik kép annyira megtetszett egy norfolki cégnek, hogy a brosúrájukon azzal hirdették a fejlesztéssel kapcsolatos terveiket.

Hirdetés

A leleplező cikket az Eastern Daily Press publikálta (ezen a linken éritek el), amelyben az író Jessica Frank-Keyes rámutat, hogy a 10 ezer fős város terveit egy Skylines-screenshottal reklámozták. Mégpedig ezzel:

A képet egyébként 3 éve posztolta egy játékos a Skylines Reddit-oldalán. A szemfüles forrás Matt Carding-Woods volt, aki egyből kiszúrta, hogy a kép a játékból származik.

Hozzá kell tenni, hogy a tervezőcég, a Lanpro egyébként leírás nélkül, feltehetőleg csak illusztrációként használta a screenshotot. Azért elég érdekes, hogy talán pont ezen virtuális város alapján szeretnék Norfolkot felújítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)