Hirdetés

A Civilization fejlesztői piramist kapnak 5 év szolgálat után

|

Aztán 5 évente mindig hozzátoldanak egy szintet.

Hirdetés

A Civilization fejlesztőcsapata egy meglehetősen stílusos és elegáns módszert talált ki arra, hogy megjutalmazza valami aprósággal a veteránjait. Az első 5 év szolgálat után a dolgozó kap egy aranyszínű piramist Anno V felirattal.

Hirdetés

Ez csak a piramis csúcsa lesz (jó eséllyel). Minden 5. évben ugyanis a vezetőség alácsap egy másféle anyagból készült, újabb réteget, hogy szépen mutassa a kolléga hűségét. Ha valami, akkor egy hatalmas piramis tökéletesen szimbolizálja egy-egy veterán Civ-fejlesztő elhivatottságát. Az infó egyébként egy Reddit posztból származik, a posztoló haverjának apja tervezte ugyanis a méretes díjat.

My buddy's dad designed a stackable "Years of Service" trophy for his company from r/pics

Korábban többen is közzétették, mit kaptak ők vagy hozzátartozóik cégeiktől jutalmul. Azok sem voltak rosszak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)