Hirdetés

CJ-re cserélhetjük a macskát a Stray-ben, és már csak ezért is hálásak vagyunk a moddereknek

|

Mivel a Stray PC-n is elérhető, várható volt, hogy érkeznek hozzá modok, és nem kellett sok idő, hogy a San Andreas főszereplője vegye át a cica helyét.

Hirdetés

Ha megjelenik egy könnyen módosítható játék PC-re, biztos, hogy hamar megérkeznek a közösség által mindig nagyra értékelt, mi több, elvárt modok. Thomas, a gőzmozdony még nem került be a Straybe, viszont CJ legalább már igen, és az eredmény fantasztikus.

Sirgalahad172 az egyik legaktívabb modder jelenleg, neki köszönhetünk számos, a cica színét megváltoztató modot, de azokat is, amikkel szemkötőt, szemüveget, sapkát tehetünk rá. A CJ-modért is neki vagyunk hálásak.

Hirdetés

A sajnos csak PC-n használható mod nem csak a főszereplőt, hanem a játék elején látható macskabarátait is megváltoztatja, egy kicsit, ami bizarr, viszont a Stray nem válik ettől játszhatatlanná. Van azért egy kis horroros érzete az egésznek, főleg amiatt, ahogy CJ kezei (mellső lábai?) állnak. Még a hangját lehetett volna cserélni - tudjuk, hogy ez sem lehetetlen, volt, aki azt vágta be nyávogás helyett, ahogy a Heavy Rain főszereplője mondogatja, hogy "Jason", keresve a fiát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A CJ-modot innen tölthetitek le, a .pak fájlt be kell másolni a telepítési könyvtáron belül a Content\Paks mappába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)