Hirdetés

Új projekttel jelentkezik Cliff Bleszinski

|

A Gears of War széria atyja egészen a Broadway-ig sodródott a játékipartól.

Hirdetés

Úgy néz ki, Cliff Bleszinski hű marad ígéretéhez, és tényleg új területeken folytatja munkásságát.

Hirdetés

Cliff Bleszinski nevét valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, akik aktívan követik a videójátékipart, hiszen a fejlesztő a kultikus Gears of War széria mellett őszinte, néha talán már túlságosan nyers stílusával is felhívta magára a figyelmet. A veterán két legutóbbi projektje, a LawBreakers és a Radical Heights minden igyekezet ellenére is óriási nagy buktában végződött, ennek és a különböző visszhangok hatására Bleszinski nemrég bejelentette, hogy kiszáll a játékfejlesztésből.

Nos, ahogy arról Bleszinski egyik legfrissebb Twitter-bejegyzése árulkodik, az egykori fejlesztő nem csak dobálózott a szavakkal, legújabb projektje ugyanis nem más, mint egy musical, méghozzá a Broadwayen:

A bejegyzéssel együtt Bleszinski bejelentette, hogy társproducerként veszi ki a részét a Hadestown című előadás munkálataiból. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy két alapos kudarc után azonnal a Broadwayen kötnek ki, szóval emeljük kalapunkat CliffyB előtt. 

Mit gondoltok, végleg új vizekre evezett Cliff Bleszinski, vagy lesz még visszatérés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)