Hirdetés

Önálló sorozat lesz Conan O'Brien játékos ökörködéseiből

|

Nemrég erősítették meg, hogy hamarosan minden héten új Clueless Game epizódot láthatunk, ugyanis önálló műsor lesz Conan játékos szegmenséből.

Hirdetés

Conan O'Brien mókás gamer videói, amiben a műsorvezető és showman egy laikus szemszögéből vizsgálja meg a legújabb játékokat, igazi netes szenzációvá nőtték ki magukat. Így manapság már megjelenés előtti példányokat nyüstölhet igazi sztárokkal, hamarosan pedig még gyakrabban keríthet erre sort.

Kevin Reilly, a Conant foglalkoztató Turner Entertainment főnöke nemrég egy interjúban erősítette meg, hogy a Clueless Gamer heti rendszerességgel jelentkező önálló produkcióvá válik a TBS csatornán. A formátummal kapcsolatban viszont még vannak kérdőjelek, például érdekes lehet a műsor sikere szempontjából, hogy ezentúl minden héten valamilyen sztárvendéget fogad-e Conan. Ehelyett akár a sorozat indulásához hasonlóan ismét kevésbé ismert kollégája, Aaron Bleyaert is beülhetne a műsorvezető mellé, hiszen sokak szerint vele sokkal viccesebbek voltak a videók, mint a celebekkel. Illetve az is kérdéses, hogy ezentúl is felkerülnek-e a videók a YouTube-ra, vagy a tévécsatorna megtartja magának a produkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)