Hirdetés

Nincs több unalom a konyhában: ezen a mikrón főzés közben is játszhatsz

|

Nem tudsz magaddal mit kezdeni amíg megmelegszik a kajád? Nem hagyhatod magára a serpenyőt a tűzhelyen, de haladnál a végigjátszással? Megvan a megoldás!

Hirdetés

Gamer egér, gamer szék, gamer nadrág, gamer víz... és most már gamer mikrohullámú sütő is van? Nyugi, azért ennyire még nem durva a helyzet, de aki nagyon akar, már most is játszhat a mikróján.

Colin Furze a világ legagyamentebb feltalálója, akinek munkássága többször is előkerült már a GSO hasábjain. Például amikor megépítette a Mad Max lángoló gitárját, egy Star Wars AT-AT-t, vagy épp működő Wolverine karmokat szerelt magára. Ezúttal az unatkozó szakácsoknak szeretett volna segíteni.

A mikró ajtajára szerelt kijelzőn bármit játszhatunk, így a filléres kézikonzol helyett akár komolyabb gépeket is csatlakoztathatunk rá. Kíváncsian várjuk, mikor jönnek azok az okos háztartási gépek, amelyeknek a kijelzőjén tényleg lehet majd játszani. Ha tippelnünk kéne, már csak néhány évet kell eddig várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)