Hirdetés

Comic-Con 2014 - ezeket viszi a Warner Bros

|

A Warner Bros. mindenből visz egy kicsit a 2014-es Comic-Con expóra: akadnak videojátékok, filmek és sorozatok is a felhozatalban.

Hirdetés

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a San Diego-i Comic-Con, amelyen előszeretettel képviselik magukat a kiadók. Július 23. és 27. között számos film, sorozat, képregény és videojáték úgy anyagainak bemutatására kerül sor. Elsőként azt ismerhettük meg, hogy a Warner Bros. mivel készül.

A Warner Bros. természetesen valamennyi részlegével jelen lesz, így a filmekkel, a sorozatokkal és a videojátékokkal foglalkozó divízióktól is számíthatunk új anyagokra, meglepetésekre, sőt akár bejelentésekre is, ráadásul a DC-vel való együttműködés és a Batman 75. évfordulója is hozhat valamit - utóbbi miatt például standot állítanak.

Warner Bros. Pictures (filmek):

- A hobbit: Az öt sereg csatája
- Mad Max: Fury Road
- Jupiter felemelkedése
- A vihar magja

Warner Bros. Television Group (sorozatok):

- Agymenők (The Big Bang Theory)
- Gyilkos hajsza (The Following)
- Odaát (Supernatural)
- Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)
- Teen Titans Go!
- The Flash
- Constantine
- Gotham
- A zöld íjász (Arrow) 

Warner Bros. Interactive Entertainment (videojátékok):

- Batman: Arkham Knight
- Middle-earth: Shadow of the Mordor
- LEGO Batman 3: Beyond Gotham 

Warner Bros. Home Entertainment (otthoni szórakoztatás):

- Godzilla
- Batman: The Complete Television Series
- Batman: Assault on Arkham
- Batman: The Animated Series
- Scooby-Doo! Frankencreepy
- Tom and Jerry: The Lost Dragon

Amikre még számítunk, de a közleményből kimaradtak, az a Batman v Superman: Dawn of Justice és a Harry Potter spin-off, a Fantastic Beasts and Where to Find Them (Legendás állatok és megfigyelésük). Mi persze mindenről azonnal beszámolunk, figyeljétek a GSO-t a rendezvény alatt, előtt, után, mindig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)