Hirdetés

Az egyedi festésű Commodore billentyűzetek egy másik korba repítenek

|

Egy tehetséges művész egyedi festésekkel varázsolt új életet a retro gépek billentyűzeteibe, és mi mindet azonnal szeretnénk a szerkesztőségbe.

Hirdetés

A legtöbb gamer megmagyarázhatatlan örömöt érez, ha a kézébe kerül egy retro masina. Ezt az élményt viszont még tovább is lehet fokozni, ha a lentiekhez hasonló menő változatok egyikét szerezi be az ember.

Thomas Boisse munkái láttán biztosan mindenkit elönt a hamisítatlan retro-hangulat. Az Ernie76 néven tevékenykedő német művész főleg Commodore 64-en és 128-on dolgozott, de ezeken felül még Amiga és Atari gépek billentyűzeteit is átfestette valamelyik klasszikus videojáték stílusában, az eredmény pedig magáért beszél.

A gyönyörű billentyűzeteken kívül különféle filmes relikviákat is készít a művész, ezen az oldalon például megnézhetitek az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban is látható Szent Grált, illetve filmben felbukkanó naplót is. 

Az egyedi festésű retro billentyűzetek pedig alább csodálhatóak meg, szerintünk csodálatosak:

Nektek melyik billentyűzet lett a kedvencetek a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)