Hirdetés

Company of Heroes 2 - megsértődtek az oroszok, nem kapható a játék

|

Nem forgalmazzák Oroszországban a Company of Heroes 2-őt, mert sokakat sért a játék. Annak ellenére, hogy csak játék.

Hirdetés

A világszerte nagy sikernek örvendő Company of Heroes 2 is Oroszország egyik legnagyobb forgalmazójához, az 1C-hez került, ami a felhasználók visszajelzéseire hallgatva, a fejlesztőkkel és a SEGA-val való egyeztetés nélkül vonta ki a forgalomból a játékot.

„Az 1C-SoftKlab úgy döntött, 2013. július 26-tól megszünteti a Company of Heroes 2 PC-s játék [...] forgalmazását Oroszország és a CIS [Független Államok Közössége] területén. Jelenleg elemezzük a helyzetet és értesítjük a fejlesztőt és a kiadót az ügyről” - állt a cég hivatalos közleményében.

Az orosz játékosok sérelmezték, ahogyan a Company of Heroes 2 megjelenítette a második világháború keleti fronti konfliktusát, még petíciót is indítottak, hogy a Valve távolítsa el a játékot a Steamről, amelyet ezidáig több, mint 17600-an írtak alá. Az, hogy a Metacritic-en 3374 negatív felhasználói visszajelzést kapott, szintén főleg nekik köszönhető. A játék betiltása nem feltétlenül vezet jóra (azon túl is, hogy mennyire szerencsés felkapni a vizet egy játékon), aki meg akarja szerezni, az úgyis megszerzi, mert az internet varázslatos világában ez már csak így működik, és ezzel a lépéssel most erre is terelték a felhasználókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)