Hirdetés

Élőszereplős sorozat és filmek készülnek a Contrából

|

A Konami nemrég Kínában is kiadta a Contra egy feldolgozását, ennek sikerében pedig nagyon bízhatnak, ugyanis hozzá kapcsolódva egy élőszereplős sorozatot és több filmet is forgatnak a legendás shoot-'em-up alapján.

Hirdetés

Ugyan a Konami AAA játékok fejlesztésével már csak elhanyagolható mennyiségben foglalkozik, legendás játéksorozataikból megpróbálják a lehető legtöbb pénzt kipréselni. Így a Contra sem maradhatott érintetlen, amit most Kínában szeretne ismertté tenni a kiadó.

Hirdetés

Nemrég megjelent egy mobilos feldolgozás is Contra: Return címmel, amiben feloldható és különböző képességekkel bíró karakterek kaptak helyet, az ellenfelek között pedig a normál katonáktól kezdve a különböző robotokon keresztül még méretes mechek is feltűnnek. De a Konami itt nem állt meg, több filmes céggel is megállapodtak, hogy élőszereplős filmeket, illetve egy tévésorozatot is forgassanak a Contra alapján. Mivel a vállalkozás központja Pekingben lesz, nem valószínű, hogy ezekkel a nyugati közönséget célozzák meg. Az egyik film kapcsán egyébként érkezett egy teaser is, de a logón és némi retro-ihletésű zenén kívül semmi nincs benne, így a készülő sorozatról nem nagyon derül ki semmi belőle. Mi egyelőre szkeptikusak vagyunk.

Mit gondoltok, érdemes lesz megnézni a feldolgozásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)