Hirdetés

Így törli fel a padlót tinédzserekkel a Contra

|

Tudjuk, a káröröm nem szép dolog, de mégis van valami rendkívül szórakoztató abban, ahogy a Contra újra és újra könyörtelenül visszaküldi a játék elejére az árkádgépek nehézségét nem ismerő tiniket.

Hirdetés

Manapság már sokkal gyakrabban találkozunk azzal a hozzáállással a játékfejlesztőktől, hogy inkább engedik nyerni azokat is, akik csak hátra akarnak dőlni, és egy gombnyomással felrobbantani ezt-azt. 1988-ban, amikor a Contra is megjelent, viszont még a könyörtelen nehézség volt a divatos. Mint kiderült, az Angry Birdsön felnőtt tiniket hamar ki lehet készíteni az NES-re megjelent klasszikussal.

Az általában tinik és idősek rendkívül szórakoztató reakcióiból műsorokat készítő React Channel ezúttal a játéktörténelem egyik nehezebb darabjával szembesítette a szerencsés alanyokat, akiknek ezúttal magát a konzolt már nem mutatták be részletesen. Miközben megpróbálják valahogy átverekedni magukat az első szinten (spoiler: majdnem sikerült), megtudhatjuk tőlük azt is, hogy a robbanások sprite-jai leginkább pattogatott kukoricákra hasonlítanak.

És ti hogyan birkóznátok meg a Contra nehézségével? Játszottatok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)