Hirdetés

Control filmet szeretne a Zsivány Egyes írója

|

Rengeteg más hasznos tulajdonság mellett az internet javára írhatjuk, hogy képes összehozni az embereket. Később pedig ezekből a találkozásokból nagyszerű dolgok születhetnek.

Hirdetés

Eddig szinte mindig megégettük magunkat, amikor valamelyik stúdió elszánta magát arra, hogy videojátékot adaptáljon filmvászonra, de hiszünk abban, hogy ha kompetens stáb dolgozik rajta, gördülékeny az együttműködés a filmesek és a játék fejlesztői között, az akár olyan eredménnyel is zárulhat, amely rajongónak és egyszeri mozinézőnek is megelégedésére szolgálna.

Hirdetés

Nem kívánok spoilerezni, hiszen bizonyára sokatok bakancslistáján szerepel még a Control végigjátszása, ezért mindössze annyit mondanék a Remedy egyedi hangulatú akció-kalandjáról, hogy láttunk már feldolgozásra sokkal kevésbé alkalmas játékokat is. Így amikor megpillantottuk az alábbi - rövid - eszmecserét a finn csapat kommunikációjáért felelős Tomas Puha és Garry Whitta, a Zsivány Egyes forgatókönyvírója között, máris meglódult a fantáziánk.

Whitta nemrég egy Twitter AMA keretében válaszolgatott az emberek kérdéseire, és valaki arra volt kíváncsi, hogy melyik videojátékból szeretne filmet látni, valamint magára vállalná-e a forgatókönyv megírását is. A válasz egy határozott igen volt, amennyiben a szóban forgó játék a Control. Ezt már az előbb említett Tomas Puha sem hagyta szó nélkül, azt kérte, hogy beszéljenek a dologról. Ennyiből persze még korai volna messzemenő következtetéseket levonni, de könnyen elképzelhető, hogy ott és akkor hintették el egy majdani Control film magvait. Mellesleg Whitta lelkesen érdeklődik a videojátékok iránt, hiszen nem is telt még el olyan sok idő azóta, hogy kerek-perec közölte, Star Fox animációs filmet szeretne készíteni.

Ti örülnétek neki, ha tényleg filmre vinnék a Controlt? Jöjjenek a kommentek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)