Hirdetés

Elvágták egy profi Counter-Strike játékos torkát

|

Két milliméteren múlott egy veterán Counter-Strike játékos élete, aki megpróbált segíteni egy bajbajutott nőn.

Hirdetés

Anders Christian Johannsen, avagy Rullox neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a dán nemzetiségű fiatalember veterán Counter-Strike játékosnak számít, a Viborg Vipers oszlopos tagja volt, de manapság már nem tartozik a top játékosok közé. Az élete azonban így sem eseménytelen, ugyanis két milliméteren múlott, hogy most nem múlt időben beszélünk róla. 

A Daily Dot számolt be róla, hogy a hétvégén egy klubban Johannsen megpróbált jóhiszeműen beavatkozni egy férfi és egy nő veszekedésébe. Amikor meglátta, hogy a lányt belökték a székek és asztalok közé, felsegítette, viszont a férfi (illletve egy 18 éves ficsúr, meg azt amúgy is nehéz férfinek nevezni, aki a nőjét így bántalmazza) előrántott egy kést, átvágta az egykori Counter-Strike profi torkát és elmenekült a helyszínről. A támadás eredményéről készült fotóval most inkább nem sokkolnánk direktben titeket, de ha kíváncsiak vagytok rá, itt megnézhetitek. 

A segítségnyújtás tehát kis híján Johannsen életébe került, ugyanis a kés éle két milliméterre kerülte el az artériát, így viszont "megúszta" egy pokoli sebhellyel és egy szörnyű élménnyel. A hétköznapi hős az MX-nek elmondta: alig érezte a vágást abban a pillanatban és a súlyos seb dacára megpróbált a támadó után rohanni, végül két kidobó hívott hozzá mentőt. A késelőt azóta letartóztatták, Johannsen is a gyógyulás útjára lépett és a Facebookján azt nyilatkozta, hogy reméli, a támadót utoléri majd a karma. 

Jobbulást kívánunk, Rullox.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)