Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - így néz ki a játék egyik pályája a valóságban

|

A játék egyik helyszíne kifejezetten színvonalas másolata a Szlovéniában található eredetinek.

Hirdetés

3kliksphilip neve ismerős lehet a CS:GO rajongók számára. A srác az egyszerű fragmovie-k helyett kifejezetten érdekes és izgalmas videókat készít a játékról, most például az egyik pályáról.

Hirdetés

A Predjama kastély Szlovéniában található egy hegyoldalban, és néhány évvel ezelőtt ez a festői helyszín ihlette meg a Yanzl nevű arcot, aki Counter-Strike pályává alakíttotta azt. 3kliksphilip most elutazott a helyszínre, hogy összehasonlítsa azt a de_castle helyszínével.

Ahhoz képest, hogy az alkotó főleg gyerekkori emlékek alapján dolgozott, sikerül kifejezetten hitelesen visszaadni a kastélyt. Persze vannak részek, amik teljes mértékben a képzelet szüleményei, de ezekre a bővítésekre szükség volt ahhoz, hogy egy játszható pálya legyen belőle.

Nektek melyik a kedvenc CS:GO pályátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)