Hirdetés

Újabb streamert tiltottak le a CS:GO fogadásos botrány miatt

|

A Twitch új, Counter Strike fogadásra vonatkozó szabályai miatt PhantomL0rd streamer karrierjének jó eséllyel vége.

Hirdetés

James "PhantomL0rd" Varga jelenleg 1,3 millió követővel rendelkezik a Twitch.tv-n. Emberünk évek óta ebből élt, és mind a League of Legends, mind pedig a Counter Strike: Global Offensive közössége jól ismerte.

A népszerű játékos csatornája tegnap bezárt, mivel CS:GO fogadások megbundázásával vádolták. PhantomL0rd valószínűleg a legismertebb "áldozata" a Twitch új szabályzatának, ami kimondja, hogy a CS:GO fogadóoldalak bárminemű népszerűsítése tilos az oldalon.

Ugyan Trevor "TmarTn" Martin és Tom "Syndicate" Cassell is belebuktak ebbe, ők továbbra is megélnek majd a YouTube videóikból. Jamesnek ennél nehezebb dolga lesz.

Az ügynek egyébként Richard Lewis járt utána. Nyomozása során hozzájutott Skype üzenetekhez, melyek erősen arra utalnak, hogy James társtulajdonosa volt a CSGO Shuffle oldalnak, és így volt képes megbundázni fogadásokat.

PhatomL0rd még nem reagált a vádakra. Egyelőre várjuk válaszát, de a vádak elég erősnek tűnnek ahhoz, hogy még ha valahogy ki is tudja mosni magát, akkor is vége legyen a Twitch.tv-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)