Hirdetés

Crash Bandicoot és Spyro sorozatok jönnek az Apple TV+-tól?

|

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor hamarosan két új rajzfilmsorozattal bővülhet az Apple szolgáltatásának felhozatala.

Hirdetés

A Buzzfeed jelentése szerint az Apple TV+ arra készül, hogy fellendítse két gaming ikon karrierjét. A hírek szerint az Apple már két évadot is berendelt egy The Adventures of Crash Bandicoot című szériából, ami egy gyerekeknek szánt, vicces rajzfilmsorozat lesz. A sztori nem lehet túl velős, mert a leírás annyit mondott, hogy Crash és a haverok új kalandokra mennek.

A pletyka másik főszereplője Spyro, aki Spyro the Dragon's Guide to Treasure Hunting címmel kapja majd meg a saját szériáját.

Hirdetés

A Crash sorozat első évada elvileg már idén szeptemberben bemutatkozik majd, amit 2022-ben egy második évad követ. A pletyka szerint a projektet Monique Beatty és Peter Hannan vezetik, akik már több rajzfilmes projekten is dolgoztak producerekként.

A Spyro szériáról ehhez képes szinte semmit sem tudni, azt leszámítva, hogy az első évad valamikor 2022-ben érkezhet.

Fontos megjegyezni, hogy a Buzzfeedről beszélünk, annak is a külsős részlegéről, így egyelőre kezeljétek a fentieket gyenge lábakon álló pletykákként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)