Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - ilyen tokban kapták meg a Sony alkalmazottai

|

A héten megjelent Crash Bandicoot gyűjteményt mi, egyszerű halandók hagyományos dobozban vásárolhatjuk meg, pedig akár többet is fizetnénk egy ilyen kiadásért.

Hirdetés

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, tegnap éjszaka eljutottam a Crash Bandicoot első szigetének végéig, de ordítottam a fájdalomtól, mikor millimétereken múlott, hogy a bandikut egy platformon vagy a semmiben landol-e. Régen ezt ennyire nem vettem a szívemre. A játék a véremet akarja, de nem adom. 

Hirdetés

Ami viszont ennél érdekesebb, az a különleges kiadás, melyet csak az egyesült államokbeli PlayStation-alkalmazottak kaparinthattak meg (illetve valószínűleg a fejlesztő, a Vicarious Vision dolgozói is kaptak belőle, de ők nem posztoltak róla). A jól ismert, első PlayStationös lemeztokban érkezett nekik egy korong, de a játékot kóddal tudják aktiválni.

Az eredetiket fejlesztő Naughty Dognál dolgozó Neil Druckmannt is megjutalmazták, szerencsére.

A Wipeout Omega Collection esetében kereskedelmi forgalomba került egy olyan változat, aminek doboza ugyan a hagyományos, PS4-es, kék doboz volt, de egy kartont rá lehetett húzni, hogy úgy nézzen ki, mintha PS1-es volna. Még több ilyet akarunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)