Hirdetés

Filmet készít a Sony a világ egyik legnépszerűbb lövöldözős játékából

|

Reméljük, ez azért könnyebben elkészül, mint a többi ilyen projekt.

Hirdetés

Általában semmi jó nem sül ki abból, ha filmadaptációt kap egy videojáték, hiszen néhány kivételtől eltekintve a legtöbb efféle alkotás kifejezetten pocsékra sikeredett (a Sonic, a sündisznó mondjuk pont egész jó lett). Ettől függetlenül a stúdiók újra és újra megpróbálkoznak filmvászonra vinni egy-egy játékot, és most a jelek szerint itt a legújabb ilyen kísérlet.

Hirdetés

A Variety nemrég arról számolt be, hogy film fog készülni a Smilegate 2007-ben megjelent FPS-e, a CrossFire alapján. A munkálatokért a Sony Pictures felel majd, a produceri széket pedig a Halálos iramban-filmek producere, Neil H. Moritz foglalhatja el. Azt még nem tudni, ki tölti majd be a rendező szerepét, ám íróként már csatlakozott a projekthez Chuck Hogan, aki korábban a 13 óra: Bengázi titkos katonái című film forgatókönyvén is dolgozott.

A CrossFire ugyan világszerte játszható, de az ázsiai országokban, különösen Kínában és Dél-Koreában kifejezetten nagy rajongótáborra tett szert, aminek hála sikerült felküzdenie magát a legnépszerűbb játékok közé. Ez egyébként sem csoda, hiszen alapjait tekintve a játék nagyon hasonlít a Counter-Strike szériára. Az adaptáció finanszírozásába egyébként a Tencent filmes szárnya, a Tencent Pictures is beszállt.

Szerintetek lehet jó filmet készíteni a CrossFire-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)