Hirdetés

Elkészült az RPG történelmet összefoglaló könyv, ingyen elolvashatod

|

Ha szereted az RPG játékokat és érdekel a történelem, akkor ez lesz a bibliád. Egy top 70-es listából született ez a hatalmas kódex.

Hirdetés

Felipe Pepe 2014. február 5-én publikált egy CRPG top 70-es listát, ahol az érdeklődők szavazhatták meg, hogy szerintük melyik volt a legjobb szerepjáték valaha. Idővel ezt bővítette, és egy kódexet csinált belőle, kis leírásokkal, képekkel, infókkal az egyes címekről. Innen indult a CRPG Book Project, ami február 5-én befejeződött.

Hirdetés

A könyv a videojáték történelem első lépéseitől napjainkig bemutat több mint 400 RPG-t. A The Elder Scrolls sorozat, a Diablo III, az egyes Final Fantasy epizódok, a Mass Effect trilógia, minden, amit csak el tudsz képzelni itt van. Akiket érdekelnek az RPG-k vagy csak úgy általánosságban a videojátékok történelme, az mindenképpen lapozza végig mind az 528 oldalt.

A könyvet ezen a linken keresztül érhetitek el, a készítő blogja pedig alaposan bemutatja a projekt születésének folyamatát. Igazi kincs ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)