Hirdetés

Visszatért az egyik tavalyi CS:GO botrány főszereplője, de nem beszél az esetről

|

A videós nemrég ismét aktívvá vált a YouTube-on, ráadásul jogi lépéseket fontolgat a Twitch ellen.

Hirdetés

Tavaly mi is írtunk róla, hogy James "PhantomL0rd" Varga ki lett tiltva a Twitchről, miután olyan szerencsejátékos oldalt reklámozott, aminek résztulajdonosa volt, és megbundázta a dolgot úgy, hogy élő közvetítései során mindig drága skineket nyerjen. Közel egy év hallgatás után most visszatért, és úgy tűnik, hogy már el is felejtette a történteket.

Hirdetés

PhantomL0rd nem egyedül dolgozott, a háttérben egy Joris nevű valaki nyúlt bele az oldalba, hogy a streamer mindig pont akkor nyerjen nagyot, amikor adásban van. Kettejük Skype beszélgetését szerezte meg és juttatta el Richard Lewis-nak egy névtelen hacker, végül így derült fény a botrányra, és a Twitch is ezután kapcsolta le PhantomL0rd csatornáját.

Azt hittük, hogy egy ekkora balhé után végleg eltűnik a videós az internetről, ám nemrég bejelentette, hogy a YouTube Gamingen folytatja tovább karrierjét, és már ügyvédet is fogadott, hogy nekimenjen a Twitchnek. A szerencsejátékos dologról azonban egy szó sem esett, PhantomL0rd nem kért bocsánatot azoktól, akiket esetleg átvert, hanem leginkább csak arról beszélt, hogy nemsokára visszatér, és megpróbálja jóvá tenni, hogy ilyen sok időre eltűnt.

Időközben James saját weboldaláról már egy kiegészítőt is le lehet tölteni a böngészőhöz, ami jelzi, ha kezdődik az élő adás, ráadásul még adományozni is lehet neki ezen keresztül, és a jelek szerint mobil alkalmazás is készül. A CS:GO közösség nagy része egyetért abban, hogy ez pofátlan lépés volt a videós részéről, de még mindig akadnak olyanok, akik támogatják a visszatérését.

Szerintetek megérdemel még egy esélyt PhantomL0rd, vagy tényleg ideje volna eltűnnie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)