Hirdetés

Csak egyetlen okból cserélhetik le Bella Ramsey-t a The Last of Us 2. évadában

|

Egyes rajongók szerint a The Last of Us Part 2 sztoriját elmesélő új szezonban színésznőt válthatna a produkció, Neil Druckmann reagált erre.

Hirdetés

A kilencedik résszel lezárult a The Last of Us sorozatváltozatának első évada, egy meglehetősen akciódús szezonzárót kaptunk, amelyben még egy olyan dolog is kiderült, ami a videojátékokból sem, történetesen az, hogy Ellie miért immunis.

Az HBO már korábban berendelte a folytatást, szóval a rajongók számíthatnak Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) visszatérésére, de amiképpen az egy sajtóeseményen kiderült, a The Last of Us Part II eseményeitől jelentősen eltérhet majd a második szezon. A készítők szerint készek bármin változtatni, hogy sorozatként is működjön a sztori, emellett több akciót és fertőzöttet is ígértek.

Hirdetés

És még valamit megtudhattunk. A sajtókonferencián a sorozat és a játék egyik atyja, valamint a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann kihangsúlyozta, hogy Craig Mazin showrunnerrel együtt Ramsey-vel képzelték el a második évadot is, és csak egyetlen esetben tekintenek el ettől: 

"Amikor elkészítettük a játékot, úgy éreztem, hogy hihetetlenül szerencsések voltunk. Olyan volt, mintha megütöttük volna a főnyereményt, amikor megtaláltuk Ashley Johnsont. Ellie ezen változatát el sem tudnám képzelni mással. Aztán valahogy megint sikerült a bravúr Bellával. Rendkívül mázlisták vagyunk, hogy itt van nekünk Bella és mindaz, amit az első szezonban láttatok. Az egyetlen módja annak, hogy valaha is fontolóra vegyük Ellie újracastingolását, az az lenne, ha [Ramsey] azt mondaná, hogy 'Nem akarok veletek dolgozni többé'. És még akkor sem vagyok benne biztos, hogy ezt megengednénk neki. Lehet, hogy még akkor is rákényszerítenénk, hogy visszatérjen a 2. évadra".

Mazin osztotta Druckmann lelkesedését Ramsey Ellie-je iránt, és kiemelte, hogy a színésznő most 19 éves, és a karakter pontosan ugyanennyi a The Last of Us Part II-ben is, szóval itt sincs hiba. 

Titeket meggyőzött Bella Ramsey Ellieként az első évad végére?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)