Hirdetés

Csak félperces, de egy csomó mindent megvillant a The Last of Us sorozat új trailere

|

A tévék számára készült bemutatóban még több szereplőt és clickert kapunk, csak kapkodjuk a fejünket.

Hirdetés

A fertőzés első napjaiból és Joel és Ellie közös útjából is új részleteket villant meg az a harminc másodperces bemutató, ami most került fel a HBO-féle The Last of Us sorozat hivatalos Twitterére. Pár képkocka erejéig láthatjuk a játék legijesztőbb ellenfeleit, a hanghullámokkal tájékozódó clickereket, és az is kiderül, hogy Ellie sokkal keményebb és elszántabb lesz az adaptációban, mint az eredeti játékban volt.

A bemutatóig már csak egy hónap van hátra; a Craig Mazin (Csernobil) és a Naughty Dog vezető fejlesztője, Neil Druckmann által közösen fejlesztett sorozat eddig is igéretes volt, ezután pedig tűkön ülve várjuk.

Hirdetés

Főleg azután, hogy kiderült: az eredeti szinkronhangok, Ashley Johnson és Troy Baker is szerepet kaptak az élőszereplős adaptációban, az előbbi ráadásul a jelek szerint Ellie anyját alakítja. Nézzétek meg gyorsan a rövid kedvcsinálót:

Ha pedig kielemeztétek az összes képkockát, térjetek vissza a három hete bemutatott első előzeteshez, amit nálunk magyar felirattal is megnézhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)