Hirdetés

Csodásan néznek ki a klasszikus videojátékos jelenetek papírból elkészítve

|

Egy tehetséges alkotó most ismét bebizonyította, hogy a papercraft egy remek művészeti ág. Munkáiban retro videojátékok emlékezetes jeleneteit készítette el 3D-s papírmakettekként.

Hirdetés

Az angol papercraft kifejezéshez talán a magyar papírmakettezés áll a legközelebb. A technológia lényege az, hogy az előre kinyomtatott alapanyagot a megfelelő illesztési pontoknál összeragasztva egy háromdimenziós szobrot kapunk. Mark Green most gyerekkorunk kedvenc videojátékaiból készített ilyen diorámákat.

Első harcunk Bowser ellen a Super Mario Bros.-ban, a Castlevania első pályája, vagy az a jelenet, mikor Link megkapja kardját a The Legend of Zeldában. Ezekre minden bizonnyal az összes játékos kellemes nosztalgiával gondol vissza. Mark Green papírból készült diorámái pontosan ezeket a klasszikus pillanatokat örökítik meg. Nézzetek meg párat a 3D-s alkotások közül, a többiért pedig látogassátok meg ezt a galériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)