Hirdetés

Csupán 9 év kellett, hogy kiderüljön, hány embert kell mindenképpen megölnöd, hogy végigtold a GTA V-öt

|

Spoiler alert: nagyon sokat. De az idáig vezető út az igazán érdekes, nem is a szám.

Hirdetés

Azt nem mondanánk, hogy nyakunkon a GTA hatodik része, de legalább most már tudjuk, hogy készül - ha másból nem, a Rockstar Gamesnél brutális károkat okozó kiszivárgott képek és videók miatt. Egyelőre azonban nincs mese, még mindig az ötödik részről kell beszélnünk; nem baj, mert szerencsére van mit, kilenc év után is.

Most például azt, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett Matthew Judge, vagy ahogy Twitchen és YouTube-on ismerik, DarkViperAU őrült projektje: úgy végigjátszani a GTA V-öt, hogy senkit nem öl meg, pontosabban csak azt, akit mindenképpen meg kell. Nem voltak illúzióink, hogy meg lehet-e úszni a gyilkosságot a világ egyik legerőszakosabb játékában, de a végső szám akkor is kemény:

96.

Minimum ennyi embert kell eltenni láb alól, hogy ne torpanjon meg a sztori és a befejezést is végignézhessük.

Hirdetés

A projektre, amely 3 évet vett el az életéből, Judge nagyvonalúan "pacifista, erőszakmentes" végigjátszásként hivatkozik; végülis az, ha azt vesszük, hogy az előző szám 726 volt, vagyis egy Reddit-felhasználó két éve arra tippelt, ennyi ember halála kell ahhoz, hogy letudjuk a fő küldetéseket. (Judge akkor rendkívül pacifista gesztussal idiótának nevezte a redditort.)

Elképesztő gimnasztikai mutatványokra volt szüksége ahhoz, hogy 100 alatt tartsa a számlálót; nem is lőjük le a poént, mindenki nézze meg a videót, nagyon vicces.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)