Hirdetés

Csúszik a Mortal Kombat film, de szerencsére nem sokat

|

Minimális késésre számíthatnak azok, akik már nagyon várják az új Mortal Kombat mozit.

Hirdetés

Tegnap nagy vidáman megírtuk az áprilisi film- és sorozatpremierek listáját, ma reggel viszont frissíteni kellett a cikket. Kiderült ugyanis, hogy egy picivel később érkezik csak meg a mozikba az új Mortal Kombat. 

Eredetileg ugyebár egy április 16-i premiert célzott meg a stúdió, de most bejelentették, hogy egy apróbb csúszásra lehet számítani, csak április 23-án érkezik meg a 2021-es, végtelenül brutális Mortal Kombat filmadaptáció. 

Hirdetés

Mindezt az HBO jelentette be - az összes többi Warner újdonsághoz hasonlóan ez a film is azonnal elérhető lesz az Egyesült Államokban az HBO Maxen is a mozis premierrel párhuzamosan. Ez egyébként nem marad örökké így, 2022-ben már változtatni fog a stúdió a stratégiáján. 

Persze amíg várjuk a Mortal Kombat film bemutatóját, lehetőségünk van akárhányszor újranézni az előzetest, akár szinkronos, akár feliratos verzióban. Nyugalom, a szinkronon még csiszolni fognak egy keveset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)