Hirdetés

Cuphead - 160 oldalas művészeti album jön

|

A The Art of Cuphead a Dark Horse Comics közreműködésével készül el.

Hirdetés

A Cuphead varázsát leginkább az egyedi, régi rajzfilmeket idéző látvány adta. Ha valamiből, ebből tényleg érdemes kiadni egy művészeti albumot.

Hirdetés

Október 22-én jelenik meg a keményfedeles The Art of Cuphead, melyben 160 oldalon kapnak helyet koncepciórajzok, tervek, megnézhetjük, hogyan állt össze egy-egy jelenet. Olvashatjuk a fejlesztők, Chad és Jared Moldenhauer kommentárját is, akik mesélnek a fejlesztés hátteréről. 30 dollárba kerül, és már elő lehet rendelni különböző oldalakon, például az Amazonon. Érdemes lecsapni rá, valószínűleg hamar elkapkodják majd.

Azt közben még mindig nem tudjuk, hogy mikor jön a játék DLC-je, ami elvileg valamikor 2019-ben válik elérhetővé, és vadonatúj kihívásokat kínál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)