Hirdetés

Nagyon menő stop motion kisfilmet csinált valaki a Cupheadhez

|

Több hónapnyi munka után készült el a rajongói alkotás, amiből csak úgy árad a retro hangulat.

Hirdetés

Egyedi látványvilágának, valamint kihívásokkal teli játékmenetének köszönhetően az előző évtized egyik legütősebb indie címe lett a Cuphead, amivel a Studio MDHR nagyon ügyesen hozta vissza a klasszikus rajzfilmek hangulatát. A játék alapján pedig még most, jóval több mint két évvel a megjelenés után (és nem tudni, mennyivel a DLC megjelenése előtt) is készülnek rajongói projektek.

Hirdetés

Davy Productions keze munkáját dícséri a Chaotic Casino nevű kisfilm, ami azt meséli el, hogyan küzdött meg Cuphead és Mugman magával az ördöggel. Mindezt stop motionös animációval tálalja nekünk a videó készítője, amihez a McFarlane Toys-féle figurákat használta fel, és a zenéknek, valamint a különleges effektusoknak köszönhetően kicsit olyan az egész, mintha egy régi bábfilmet néznénk.

A kisfilm nagyjából másfél perces, ám elkészítéséhez nagyjából négy hónap kellett, tehát nem lehet azt mondani, hogy elkapkodta volna a dolgot Davy.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)