Hirdetés

Cuphead - fekete-fehér tévén az igazi

|

Aki tényleg komolyan veszi a játékot, átmegy a nagyihoz, felkapja a jobb esetben monokróm, de minimum CRT tévét, és kis bűvészkedéssel megoldja, hogy azon játszhassa a Cupheadet.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a Cupheadet látványvilága teszi igazán érdekessé. A régi rajzfilmeket idéző hangulat mindvégig megvan, az már csak extra, hogy egyébként a játékmenet is élvezetes - már hogy azoknak, akik kedvelik a kihívásokat.

Hirdetés

A Lazy Game Reviews csatorna készítőjét sokan kérték, hogy kaparjon elő egy régi tévét és mutassa meg, azon milyen a játék, ő pedig a kérdésnek eleget téve beröffentette a GoldStart, és PC-jét egy HDMI-RF konverterrel rácsatlakoztatta a masinára. Az eredményt alább láthatjátok, tökéletes. Egy perc után akart kifolyni a szemem a vibrálástól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)