Hirdetés

Tesla autókban is játszható lesz a Cuphead

|

Elon Musk szereti a játékot, ezért a Tesla-tulajok is megkapják.

Hirdetés

A PayPalt, a SpaceX-et és a Teslát alapító Elon Musk egy fantasztikus figura, aki hál' istennek tájékozott, aktívan használja az internetet, játszani is szeret, és ha támad egy ötlete, azt igyekszik megvalósítani.

Hirdetés

A Ride the Lightning nevű, a Teslával foglalkozó podcast 200. adásában elmondta, hogy már működésre bírták a Cupheadet az autókon, és hamarosan a Model 3-, Model S-, valamint Model X-tulajdonosok is élvezhetik a rettenetesen nehéz játékot. Természetesen vezetés közben nem lehet majd játszani, de az sem biztos, hogy jó ötlet utcára engedni olyanokat, akik százszor futottak neki valamelyik összecsapásnak sikertelenül. A megjelenést nyárra tervezik, viszont helyhiány miatt csak az első szigetet fogja tartalmazni ez a kiadás. Ott még azért viszonylag kíméletesek a bossok. Kontrollerrel lehet majd irányítani, nem az érintőképernyővel

Egyébként több más játék követheti, mert nemrég Musk arról írt, hogy a fejlesztők elkezdték a Unity motort Teslára portolni. Jelenleg Atari játékokat lehet játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)