Hirdetés

Tévésorozat készülhet a Myst alapján

|

Hamarosan a tévében láthatjuk viszont azon legendás játék világát, aminek hatására fellendültek a CD meghajtók eladásai.

Hirdetés

A Myst valószínűleg minden idők egyik legtöbbet dícsért kalandjátéka, természetesen nem ok nélkül: lenyűgöző látványvilága, technikai újításai és gazdag története kiemelték az akkori tömegből, olyannyira, hogy még a szintén meghatározónak számító Doomot is lenyomta az eladási listákon. Már jó ideje nem nyúltak hozzá a franchise-hoz, viszont most úgy tűnik, hogy a tévében fedezhetjük majd fel a játék izgalmas világát.

Hirdetés

A híresztelések szerint a Village Roadshow nemrég felkérte az X-Men: Az elsők íróját, Ashley Edward Millert, hogy írjon forgatókönyvet egy pilot epizódhoz és esetleg a showrunner pozíciót is betöltse, ha beindul a projekt. A cég elmondása szerint szeretnék bővíteni a Myst gazdag mitológiáját és semmiképp nem akarnak megállni a tévésorozatnál:

"Egy több platformon átívelő univerzumot szeretnénk létrehozni, amibe beletartoznak filmek, sorozatok és kevésbé kötött formátumú műsorok is."

Ez azért lényegesen ambíciózusabbnak hangzik egy sima tévésorozatnál. Persze ettől függetlenül reméljük, hogy kisül belőle valami, hiszen egy valóban minőségi adaptációnak mindig tudunk örülni. Addig is ajánljuk figyelmetekbe ezt a kiváló interjút a Myst egyik eredeti készítőjével, aki a játék kialakulásáról és technikai kihívásairól mesél nagyon érdekes dolgokat:

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szeretitek a Myst játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)