Hirdetés

Cyberpunk 2077 - 40 ezer dolláros összdíjazású versenyt hirdetett a fejlesztőcsapat

|

A nagydöntő első három helyezettje nagyszerű díjakkal fog gazdagodni.

Hirdetés

Egyre nagyobb a hype a Cyberpunk 2077 körül, a CD Projekt Red pedig minden alkalmat megragad, hogy népszerűsítse a legújabb játékát. Ha már a közösség ilyen aktív, a csapat úgy gondolta, ad nekik egy alkalmat a tündöklésre.

Hirdetés

Egy több fordulóból álló cosplay versenyt hirdettek meg, amely döntőjét jövőre fogják megrendezni, egyelőre nem ismert időpontban. Az offline versenyek győztesei, vagyis a Gamescom, a PAX West, a Tokyo Game Show, az Igromir és a Paris Games Week első helyezettjei mellett az online verseny öt legjobbja is döntőzhet. 

A végső verseny első helyezettje 15 ezer dollár mellett egy profi fotózást is nyer, megkapja a Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadását, egy trófeát és még néhány apró ajándékot. A második helyezett 10 ezer, a harmadik pedig 5 ezer dollárral, illetve a gyűjtői kiadással és az egyéb ajándékokkal lesz gazdagabb. A cosplay versenyhez természetesen egy trailer is készült, ezt alább láthatjátok.

Az online versenyen november 30-ig lehet indulni, a teljes szabályzatot pedig erre a linkre kattintva olvashatjátok. Ti megpróbáltok versenybe szállni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)