Hirdetés

Valahogy így festene Ciri, ha a Cyberpunk 2077-ben is tiszteletét tenné

|

Egy cosplayer bemutatta, milyen lenne a karakter egy futurisztikus cyberpunk világban.

Hirdetés

Sok rajongó reménykedett abban, hogy Ciri valahogy bekerül a Cyberpunk 2077-be (főleg miután látták ezt a rajongói trailert), akár csak egy szimpla easter egg formájában. Erre sajnos elég kicsi az esély, de egy cosplayernek köszönhetően most láthatjuk, milyen volna egy ilyen crossover.

Hirdetés

Vasiliel már több játékbeli karakternek is beöltözött korábban, és Instagram-profilján elég sok képet is megosztott ezekről a cosplayekről. Most például megmutatta, hogyan nézne ki az, ha a The Witcher III: Wild Hunt Cirije valahogy a Cyberpunk 2077 különleges világában találná magát. A végeredmény pedig remek lett, és ezt látva a rajongók valószínűleg még jobban akarják majd, hogy a CD Projekt Red belecsempéssze valahogy a karaktert a játékba.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)