Hirdetés

Cyberpunk 2077 - van pár háttérképnek is illő rajzunk

|

A CD Projekt RED egy apró csomag művészeti anyaggal lepett meg bennünket. Ennél többet nem is nagyon remélhetünk.

Hirdetés

Nem vagyunk belefullasztva a Cyberpunk 2077 anyagokba, de legalább valami csurran-cseppen. Most egy adagra való rajzot kaptunk, melyeken az E3 trailer egy-egy jelenetét láthatjuk, és tényleg csodás művészi rajzok ezek.

Hirdetés

Az autóban ülő gengszterek és az arcát szerelő hölgy művészi rajzként is kellően laza. Nézzétek meg a galériát, instant háttérkép gyanús művek:

A Cyberpunk 2077 egyszer majd valamikor megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi már láttunk volna szívesen gameplay videót is legalább, de sajnos csak Csirke és Kaci kapott valami érdemi élményt zárt ajtók mögött, erről itt mesélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)